Stire

S-au afișat rezultatele la BAC; cea mai mare medie din județ – la Chișineu-Criș, Peda și Moise; Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” - cu cei mai mulți candidați în top 10

08.07.2024 ⋅ 0 comentarii


Pe site-ul Ministerului Educației au fost date publicității rezultatele obținute de absolvenții clasei a XII-a la sesiunea din vară a examenului de Bacalaureat.

Trebuie spus că la nivelul județului Arad nu a fost obținută nicio medie de 10 anul acesta. Cea mai mare medie aparține unor candidați/canditate de la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” Chișineu-Criș, Colegiul Național „Preparandia – Dimitrie Țichindeal” și Colegiul Național „Moise Nicoară” cu media 9,96 și aceleași note: 9,9 – Limba și literatura română și 10 la celelte probe.

Poziția a patra a fost ocupată tot de un elev sau o elevă de la Peda, cu media 9,91, în timp ce pe locul a V-lea s-a clasat un elev/o elevă de la Moise, cu 9,9.

Primele zece medii ale Aradului, înainte de contestații, au fost obținute de cinci candidați de la Colegiul Național „Preparandia-Dimitrie Țichindeal”, trei de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, doi de la Liceul Teoretic „Mihai Veliciu” Chișineu-Criș și câte unul de la Colegiul „Mihai Viteazul” Ineu, Liceul Teoretic Pâncota și Colegiul Național „Vasile Goldiș”.

Intră AICI pentru a vedea ce notă ai obținut.


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro