Stire

Restricții de tonaj pe arterele municipiului din cauza temperaturilor ridicate

10.07.2024 ⋅ 0 comentarii


Având în vedere prognozele Administrației Naționale de Meteorologie pentru ziua de joi, 11 iulie 2024, la nivelul municipiului Arad vor intra în vigoare restricțiile de circulație pentru autovehiculele de mare tonaj.

Întrucât Aradul se va afla sub incidența codului portocaliu de caniculă, în intervalul orar 10:00- 20:00, pe întreaga rețea rutieră administrată de Consiliul Local, nu vor putea circula mașinile a căror masa totală maximă autorizată este mai mare de 7,5 t.

Exceptate de la aceste prevederi sunt: transporturile de persoane, de animale vii și produse perisabile, vehiculele care participă la intervenții în caz de forță majoră și la lucrările de reparații și intervenții în curs pe drumurile din administrarea CLM Arad. De asemenea, sunt exceptate transporturile poștale, de echipamente de prim ajutor, de distribuție de carburanți, cele de mărfuri sub temperatură controlată, transporturi de vehicule avariate, de apă și hrană în zone calamitate, după caz, transporturi funerare, cele care privesc activități militare sau de salubrizare stradală.

 

 

 

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro